Kaj aplikacija je?

DigiTIME se uporablja za izračun delovnega časa, katera nam prihrani veliko dragocenega časa, saj uporablja lasten algoritem iskanja dogodkov (prihod/odhod, odhod na malico/...) in vam v ta namen ni potrebno kreirati urnikov prisotnosti delavcev, po kateri konkurenčni programi izračunavajo ure. DigiTIME je kot nadgradnja, nad predhodno originalno »Fingerprint T&A management system/ANVIZ« aplikacijo, kar pomeni, da ne izgubite obstoječih podatkov pri nadgradnji, če seveda že uporabljate Anvizovo aplikacijo.

Primeri poročil:

-Generalno poročilo

-Mesečni povzetek

-Dnevnik vpisov

-Poročilo zaključenih izmen

-Poročilo zaključenih izmen - z napakami

-Poročilo malic

-Poročilo ostalih dogodkov

Prednosti

- Časovno: Z enim samim klikom vam aplikacija izračuna točno to kar želite imeti izpisano konec meseca na mesečnem obračunu vaših uslužbencev! Brez vmesnih izvozov v tretje oziroma zunanje programe ter dodatnega oblikovanjem dokumentov za export/print!


- Enostavnost: Aplikacija je zasnovana minimalistično oziroma pregledno, kar pomeni, da s čim manj klikov pridemo do želenih rezultatov! Brez odvečnih nepotrebnih funkcij, katere le zapletajo aplikacijo!


- Finančno: Zaradi enostavnosti in nezapletenosti same aplikacije za uporabo, vam uslužbencev, kateri bodo upravljali z aplikacijo, ni potrebno predhodno izobraževati! Aplikacija pa omogoča tudi vklop funkcije zaokroževanje prihodov in odhodov na cele ure, kar pomeni, da konec meseca, zaradi možnih predčasnih prihodov uslužbencev tudi prihranite. Prav tako lahko vključite funkcijo za odštevanje delovnega časa pri prekoračitvi časa za malico, lahko pa imate samo evidenčno zabeležene.